The Village.
Sleep.
Play.
Recharge.

Updates

De Tuinen van Appeltern gaat op avontuur.

Persbericht: 20 februari 2023.

Er staan wonderlijke dingen te gebeuren voor het grootste tuininspiratiepark van Europa. Door een nieuw partnerschap met Explora BV kunnen nieuwe stappen in de toekomst gezet gaan worden.

Oprichter en eigenaar Ben van Ooijen doet na enkele decennia een stapje opzij en maakt ruimte voor nieuwe ideeën met een nieuwe directie die zijn gedachtegoed voortzet. Niet alleen de tuinliefhebber zal verrast worden met aanscherping en vernieuwing in tuininspiratie, ook gezinnen kunnen met hun kinderen een fantastische mooie dag gaan beleven.

Een stapje opzij.
Best even gek om een stapje opzij te doen, vindt Ben van Ooijen. "Dat geef ik eerlijk toe. Gelukkig blijf ik op dagelijkse basis actief en verbonden. Feitelijk is het een stap vooruit. We hebben bewust gezocht naar een nieuwe partner zodat we een toekomstbestendige ontwikkeling kunnen waarborgen. Het managementteam wordt een driemanschap met daarin Willem van de Linden van Explora bv, mijn zoon Bart en ikzelf. Door mijn positie te delen zijn we krachtiger en slagvaardiger dan ooit”.

Explora bv.
Bij Explora draait alles om ontdekken en verrassen volgens Willem van der Linden. “Er is geen betere locatie om dit in te vullen dan in de Tuinen van Appeltern. Gastvrijheid staat bij Explora op nummer één. Daarnaast willen we alles benaderen vanuit seizoenen, levensfasen en zintuigen. Allemaal elementen die bij de Tuinen van Appeltern volledig tot hun recht komen. We willen beleving toevoegen, voor zowel jong als oud”.

Wat gaat er de komende maanden veranderen.
Met de toevoeging van nieuwe kinderattracties wordt dit komende jaar alles nóg spannender. In de Tuinen van Appeltern kunnen kinderen al spelend de natuur ontdekken. Ze kunnen ravotten, klimmen, klauteren en spelen in de boomhutten, speeltuinen, kabouterpaden en bamboe doolhoven. Eén groot spannend avontuur voor het gezin, vol actie en verwondering.

Alles groeit en bloeit in Appeltern!
Continu worden nieuwe tuinen aangelegd met nieuwe tuinproducten en planten. Alles in het teken van vernieuwing en verrassing. De komende maanden houdt de Tuinen van Appeltern haar publiek via social mediakanalen op de hoogte en wil ze het betrekken in dit nieuwe avontuur. De Tuinen van Appeltern zal de tuinliefhebber blijven verrassen en nu ook een dagje uit zijn voor het gezin met kinderen. Vermaken en verwonderen!

Voor informatie kun je contact opnemen met Willem@appeltern.nl of Ben@appeltern.nl

updates

Explora bv
Turbinestraat 11, 3903LV Veenendaal
the Netherlands
JTP Brandinghouse Arnhem