The Village.
Sleep.
Play.
Recharge.

team

Het management team beschikt over een zeer ruime ervaring binnen diverse gerenommeerde bedrijven in met name retail, entertainment en hospitality.

Het creëren van een optimale (klant/gast)beleving en het bouwen aan een loyaal netwerk van partners en ambassadeurs staat altijd centraal. Denken vanuit vernieuwende concepten en vasthouden aan de visie zijn belangrijke pijlers in het succesvol ondernemen. De leden van het management team zijn ook de aandeelhouders van Explora bv.
Wil Mulders.
Founder
Wil heeft een achtergrond in de finance (accountant). Hij heeft een ruime ervaring als ondernemer in diverse branches. In de afgelopen 20 jaar was Wil verantwoordelijk voor het succes van Prins Petfoods. Onder zijn leiding heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is het inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 100 medewerkers..
Lies Verkade.
Founder
Lies heeft ruim 47 jaar voor het familiebedrijf Prins Petfoods gewerkt waarvan de laatste 20 jaar als directie samen met Wil Mulders. Het familiebedrijf is in 1963 opgericht door haar vader en heeft begin 2021 het stokje overgedragen aan de volgende generatie. Bij Prins Petfoods was zij verantwoordelijk voor de financiën en met die ervaring zal zij aangesloten zijn bij Explora.
Ilja Vijgen.
Creative director
Ilja rondde zijn opleiding af aan de University of Applied Sciences. Inmiddels is Ilja al ruim 20 jaar actief binnen zijn bedrijf Imagic. Het creatieve staat altijd centraal bij het werk van Ilja en zijn bedrijf werkt al jaren voor zeer gerenommeerde bedrijven in o.a. de leisure wereld. Centraal staat het bedenken en ontwikkelen van totaalconcepten voor merchandise en daarnaast speelt thematisering van attractieparken een belangrijke rol in de dagelijkse werkzaamheden..
Berma Los.
Business development
Berma is al ruim 30 jaar actief binnen de leisure & hospitality wereld. Vanuit haar organisatie houdt zij zich actief bezig met advisering, (interim) management, relatiebeheer en coordinatie van projecten binnen de leisure markt. De focus ligt met name op de sectoren recreatieparken, hotels, events en sport. Berma beschikt over een enorm netwerk binnen de wereld van recreatieparken en heeft veel ervaring in managementrollen binnen de leisure wereld!
Piet Feenstra.
Partnership manager & adviseur
Piet is een zeer gepassioneerde retail ondernemer die altijd kansen ziet en vooruit kijkt. Het ondernemen zit in zijn bloed! Hard werken en altijd bezig zijn met klanten en ondernemen is hem met de paplepel ingegoten. Piet is de oprichter en (mede) eigenaar van het zeer succesvolle retailconcept Only for Men met inmiddels ruim 15 brandstores in heel Nederland. Het netwerk van Piet is immense en het denken vanuit een concept en de behoeften van de klant staan altijd centraal!
Liesbeth Renne.
Procesmanager
Vanuit het architectenbureau GAJVBW Architecten expertise opgebouwd als procesmanager. Ik heb altijd een voorkeur gehad voor de creatieve kant van de techniek, mooie bruikbare gebouwen realiseren voor diverse professionele opdrachtgevers. Met mijn persoonlijke passie om dit binnen de tijd, kwaliteit en budgetten te realiseren. De sportieve en gezonde leefstijlen, mensen van jong tot oud weer leren bewegen, sluit goed aan bij het ontwerpen van een duurzame natuurlijke omgeving waar mensen tot rust kunnen komen.

DNA

Eén grote ontdekkingstocht van vitaliteit, sportiviteit, gezonde voeding, natuur, ontspanning, vermaak en educatie.

"Explora Village
maakt ontdekken
en verrassen waar.”

In een comfortabele omgeving kan je genieten, actief uitgedaagd worden en heerlijk slapen.

Na een bezoek aan Explora Village kom je uitgerust en vol energie weer thuis!

Altijd conform onze kernwaarden gastheerschap, puur, verrassend.
Meer ontdekken, stuur ons een bericht.

VISIE

Explora claimt een nieuwe categorie.

Er is veel behoefte aan een andere ofwel betere invulling van vakanties en vrijetijd. Bewuster, gezonder en betekenisvoller. Naar bijzondere plekken met authentieke, duurzame en niet alledaagse accommodaties. Veel beleving, ruimte en (buiten)activiteiten, die verrassen en verwonderen. Op basis van al deze ontwikkelingen, trends en behoeftes hebben we samen met een team van experts over een blue ocean strategy nagedacht. Zo is het grensverleggende Explora ontwikkeld. The Village. Sleep. Play. Recharge.
Ik wil meer ontdekken
Explora bv
Turbinestraat 11, 3903LV Veenendaal
the Netherlands
JTP Brandinghouse Arnhem