The Village.
Sleep.
Play.
Recharge.

Jump in
and discover.

Graag nemen we je mee op ontdekkingsreis naar Explora Village. Met dit ongekende business model omarmen we de circulaire economie. Betekenisvol, grensverleggend en toekomstbestendig. We maken de reis naar een plek waar totaalbeleving een extra dimensie krijgt in een vernieuwend concept. Hartelijk welkom in de verrassende wereld van Explora.
Ik wil meer ontdekken

DNA

Eén grote ontdekkingstocht van vitaliteit, sportiviteit, gezonde voeding, natuur, ontspanning, vermaak en educatie.

BASISFORMULE

365 dagen per jaar
24/7 experiences.

Wil je bijdragen aan sleep, play, recharge?

digital

24/7 persoonlijke
aandacht.

Bij Explora begint de vakantie niet pas bij aankomst, de vakantie begint thuis direct bij het boeken. Bij de boekingsbevestiging ontvangen bezoekers een link om de Explora-app te installeren en in te loggen met persoonlijke gegevens. Een uitgebreide app waarin van alles geregeld kan worden. Je wordt de hele klantreis begeleid door een persoonlijke virtuele coach. Door wekelijkse interacties word je voortdurend weer geïnspireerd. Via de app krijg je to-the-point alle support en kunnen we on-demand alle persoonlijke aandacht bieden.
Ik wil meer ontdekken

trends

Leisure met betekenis in de 21e eeuw.

Sinds het begin van deze eeuw zijn er duidelijke ontwikkelingen in de behoeftes per levensfase op het gebied van vakanties, toerisme en vrijetijd. Wij spelen helemaal in op al deze trends alsmede de hoge verwachtingen van alle Explora Village gasten.


Ik wil meer ontdekken
Explora bv
Turbinestraat 11, 3903LV Veenendaal
the Netherlands
JTP Brandinghouse Arnhem